kucsimuka zene

Blog

Main » 2008 » October » 2 » UB40 - Labour Of Love II
UB40 - Labour Of Love II
10:07 AM
Reagge | CBR 320 kbps| 00:52:20 |120,57 MB


1. Here I Am (Come And Take Me)
2. Tears From My Eyes
3. Groovin'
4. The Way You Do The Things You Do
5. Wear You To The Ball
6. Singer Man
7. Kingston Town
8. Baby
9. Wedding Day
10.Sweet Cherrie
11.Stick By Me
12.Just Another Girl
13.Homely Girl
14.Impossible Love


Minden idők legsikeresebb reagge együttese 1978-ban alakult Birminghamben, ahol a leendő nyolc tag a munkanélküliek hivatalában találkozott össze. Nem mindegyikük tudott zenélni, de elhatározták, hogy raggae-t játszanak. A zenekar neve egyikük munkanélküli segélylapjának sorszámát takarja. Első koncertjüket 1979-ben adták és rövidesen egész Angliában híresek lettek. Ez a multikulturális formáció 1980 elején bekerült John Peel showműsorába ami által országos hírnévre tettek szert és megjelenhetett első kislemezük a Graduate cég gondozásában. Ezt követően kapták a Pretenders együttes felkérését, hogy kísérjék őket angliai turnéjukon. Ez szerencsés húzásnak bizonyult, hiszen minden hírverés nélkül bekerültek a Top 10-be. Következő két kislemezüket és első albumukat még a Graduate gondozásában jelentették meg, de ezt követően saját lemezvállalatot alapítottak DEP International néven. Az 1981-ben kiadott Present Arms című korong hihetetlen siker, Angliában a második helyre tornássza fel magát. A 82-es UB 44, a maga eredeti holografikus borítójával a 4 helyen tanyázott hosszasan, és a lemezeladások is szép reményekre adtak jogot. Az igazi nemzetközi áttörést az 1983-ban kiadott Neil Diamond feldolgozás, a Red Red Wine hozta meg. A dalnak köszönhetően a Labour of Love című album 1 helyes befutó lett Angliában. A szám Amerikában is felkerült a Top 10 listájára, így a következő év egy hosszú és sikeres amerikai turnéval vette kezdetét. 85-ben a Got You Babe című számmal robbantott a zenekar és ismét listavezetők lettek Angliában. Sorra következtek a slágerlistás számok: Don't Break My Heart, Watchdogs. 1988-ban az UB 40 elsőként lépett fel a Szovietúnióban, ahol egy hosszabb videofilm is készült a bandáról. Érdekes, hogy amikor az esemény hatására a rádióadók ismét műsorra tűzték a Red Red Wine című számot, annak másodszorra is sikerült vezető pozícióba kerülni a toplistákon. Sztárpozíciójuk megerősítése érdekében a zenekar egy egyéves világkörüli turnéra indult. 89-ban visszatérésük után jelent meg a Labour Of Love 2 című korong ami után egy hosszabb szünet következett. Visszatérésük 93-ban következett be, amikor megjelent a Promises And Lies című albumuk, rajta a listavezetővé váló Elvis feldolgozással: I Can't Help Falling In Love With You. Bár népszerűségük
csökkent az utóbbi években az UB 40 továbbra is aktív résztvevője a popzenei életnek. A kilencvenes években megjelent utolsó lemezük az 1998-as Labour Of Love 3, rajta ismét egy Neil Diamond feldolgozással: Holly Holy. Ezt követően néhány évig nem adtak ki újabb korongot, de 2003-ban illetve 2005-ben újabb stúdióalbum látott napvilágot. A Homegrow című nagylemezen található újabb sikerszámuk a Swing Low, melyet a United Colours of Sound nevű kórussal adnak elő és az angol rögbi válogatott hivatalos himnusza lett.

If there is, or ever was a great album by UB40, it is definetly this one. This album is covered from top to bottom, song to song with great reagge music. I have had the great privilege of having this album in my collection since 1990. Since then because of my raves and reviews of this album; the majority of my family members own this album mainly because of me, and the good works of UB40. UB40 is an exceptional band, one of the greatest bands to ever emerge out of Great Britian, besides Aswad, with such roots in reagge. UB40 continues to show us this year after year with their longevity in producing good reagge music. Other good albums by UB40 are: The Best of UB40 Vol 1&2, Labor of Love I, Promises and Lies. Do not pass up an oppurtunity to own one of these great albums by UB40. I only comment on the best of the best, and UB40 indeed that most definitly includes you.



*
Views: 667 | Added by: kucsimuka-zene | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Blog sections

Friends site [1]
http://kucsimuka.blogspot.com/

Calendar

«  October 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Login form

Welcome Guest!

Search

Site friends

Disclaimer: This site does not store any files on its server. I only index and link to content provided by other sites. All credits goes to original uploaders. All MP3 files here are not on this site (I Only Found them by Search Enginge) and perhaps offered only for a limited time, so if you're interested, come frequently and download them as soon as possible. Please DON'T request as the url become invalid. Ez az oldal nem tárol semmilyen fájlt. Csupán az interneten megtalálható linkeket teszem fel bemutató oldallal mutatok rá a tartalomra, melyekről más oldalak gondoskodnak.